CORONA !!

Locaties Oegstgeest, Katwijk, Lisse, Hillegom en Noordwijk zijn gesloten tot nader bericht!!

De besmettings kans voor het Corona Virus bij de behandeling door de Orofaciaal Fysiotherapeut is groot omdat er direct conact is tussen het gezicht van de patient en de handen van de fysiotherapeut. Om verspreiding van het virus in te dammen neem ik binnen mijn praktijk de volgende maatregelen:

 1. Het primaire contact gaat plaats vinden via de beveiligde omgeving van een videoconsult.
 2. Allen Oegstgeest blijft open voor noodzakelijke zorg.
 3. Ik behandel alleen als er beschermingsmateriaal is.
 4. Naast de bekende adviezen van het RIVM (geen handen schudden, voor en na iedere behandeling 30 seconden handen wassen, zoveel mogelijk afstand houden en hoesten en niesten in de elleboog neem ik als verdere maatregelen:
  • Ik behandel met handschoenen aan en wissel die na iedere patient,
  • ik behandel met een mondkapje op en
  • desinfecteer na iedere behandeling de nodige plekken en attributen.
 5. Ik reken op uw medewerking en begrip en daarom is het belangrijk dat u, naast de RIVM adviezen zoals die ook voor u gelden, het volgende weet;:
  • U mag tot aanvang van de behandeling deze afzeggen als dat beter voor u voelt gezien de huidige situatie. Er worden geen no-show kosten in rekening gebracht.
  • Ik houd mij het recht voor om het geven van de behandeling te weigeren als ik op basis van de volgende klachten face to face contact onverantwoord vind: hoesten/kuchen, koorts, kortademig, verkouden, moe, ziek gevoel en diaree. dit geld zowel voor u als patient als mij als behandelaar.
 6. In geval van twijfel neem dan contact op ( 06 53580857 of praktijk@orofaciaalfysiotherapie.com ) en dan overleggen we om samen te komen tot de juiste beslissing.